kontakt@aarshk.dk

Frivillig

Vil du yde en frivillig indsats for vores forening?

Aars Håndboldklub er en forening med rigtig mange frivillige trænere, holdledere og udvalgsmedlemmer. Mange af vores knap 150 frivillige, bruger rigtig mange timer på håndboldklubben, mens andre selvfølgelig bruger knap så mange. Vi i bestyrelsen sætter stor pris på alt den frivillige indsats der bliver ydet for håndboldklubben – og forsøger at vise vores taknemmelighed ved at invitere til forskellige arrangementer i klubben, sådan at det sociale samvær bliver plejet og den enkelte frivillige mærker, at vi sætter pris på vedkommende.

Selvom vi har rigtig mange frivillige, kan en forening som vores altid bruge endnu flere. Det kan være forældre, bedsteforældre, seniorspillere, ungdomsspillere samt andre, der har interesse i vores forening. Og vi kan bruge hjælp af meget forskellig karakter:

– Hjælp til enkelte aktiviteter (BierFest, Forår i Himmerland, Elite Cup etc.)
– Hjælp til hjemmestævner (Stævneledere og andet)
– Ungdomstrænere til vores breddehold
– Sponsorpleje og –udvikling
– Udvalgsmedlemmer (Ungdom, Sponsor, Stævne- og Turnering, Materiale m.fl.)

Vores opfordring er, at række ud til os, uanset om du er håndboldkyndig eller ej. Vi kan altid finde en opgave der matcher dig, om så du er administrativ skarp, fingernem, håndboldkyndig, god til networking eller salg – og uanset om du har 1 eller 10 frivillige timer til rådighed om ugen/måneden.

Tøv ikke med at kontakte én af os fra bestyrelsen i Aars Håndboldklub – vi snakker meget gerne mulighederne igennem. Ring, skriv (mail eller Messenger) eller fang én af os i hallen.

Er du allerede frivillig?

Du kan finde blanketter i højre side af skærmen. Skemaet nedenfor udfyldes omhyggeligt inden det underskrives og afleveres til klubbens kasserer, Vinni Bilde Pedersen:

Vinni Bilde Pedersen
Rolighedsvej 8
9600 Aars
Mail: vipe@mail.dk