Fredag den 28. december afviklede Aars HK i samarbejde Farsø HK KFUM og Løgstør HK.

Der blev afviklet kampe i både U8, U10, U12 og U14, hvor Aars HK havde hold med i samtlige årgange. Det blev til en række rigtig flotte resultater, som du kan se billede og resultater fra her nedenfor.

I U8 rækken stillede Aars HK med 4 drenge- og 4 pigehold. Der blev ikke talt mål.

I U10 Piger stillede Aars HK med 3 hold. 1 hold i A-rækken og 2 hold i C-rækken. Holdet i A-rækken gjorde rent bord og blev nummer 1, mens Aars HK 3 blev nummer 2 og Aars HK 2 blev nummer 3 i C-rækken.

3 hold deltog også i U12 Drenge rækken. Her var der både et A, B og C-hold. I A-rækken blev det til en 4. plads, B-rækken en 3. plads og C-rækken en 6. plads.

U14 Piger stillede med to hold og fik nogle rigtig gode kampe ud af det. U14 Piger 1 stillede op i A-rækken og blev nummer 4, og U14 Piger 2 var med i C-rækken, hvor de tog en 2. plads.

Mens U14 Drenge 1 er med ved Bjerringbro Julecup, så stillede U14 Drenge 2 og 3 op i henholdsvis A- og B-rækken. A-rækken blev, måske lidt overraskende,  vundet af Team Vest Hanherred. Drengene fra Hanherred spiller normalt i JHF turneringens A-række, og vandt foran fire hold fra divisionsrækkerne. Aars HKs U14 Drenge 2 blev nummer 4 efter en del meget tætte kampe, og U14 Drenge 3 blev 2’er.

Se billederne herunder.

Oops...
Slider with alias Ror Cup 2018 not found.