Lørdag var Aars HK’s 2. division herrer i Lemvig for at kæmpe med deres ligareserver. Lemvig og Aars frister en tilværelse i hver sin ende af tabellen, så umiddelbart var det en kamp som vores drenge skulle vinde. Man ved dog aldrig med Lemvig, da det trods alt er ligareserver og der dermed pludselig kan være endda meget dygtige spillere på holdkortet. Det blev dog den ensidige affære, som vi håbede på.

Drengene spillede en god forsvarskamp, hvor de havde godt styr på Lemvigs store/høje – og eneste skytte – venstrebacken Mark Thomsen. Kombineret med gode målmandspræstationer fra både Toke Hedevang og Rex Laursen, gav det grundlag for mange contraangreb, hvor specielt Jens Kvist var sikkerheden selv og bliver sit holds topscorer med 9 mål.

Træner Claus Sevel havde i kampen alle i spil og det blev til flere rigtig gode præstationer. Aars HK vinder 19-30 efter 9-15 ved pausen og holder nu julepause på en 3. plads i puljen. Det har været et absolut godkendt efterår for det unge Aars-mandskab.

Mål og redninger:

  • Toke Hedevang: 15 redninger/ 1 mål
  • Rex Laursen: 7 redninger
  • Jens Kvist: 9 mål
  • Thomas Lange Steffensen: 5 mål
  • Jonas Jensen: 4 mål
  • Mads Thomsen: 3 mål
  • Mikkel Due: 3 mål
  • Simon Poulsen: 3 mål
  • Magnus Avataq: 1 mål
  • Jeppe Rask: 1 mål