Søndag spillede Aars U10 1 og U10 2 mod hinanden i hal 2. Det var en rigtig god og koncentreret kamp, selvom det er anderledes at spille kamp indbyrdes. Der blev scoret mange mål, og leveret mange gode præstationer fra begge hold.

For Aars 2 blev Frederik Tullesen og Andreas Johansen topscorere, med henholdsvis 4 og 5 mål på flot gennembrudspil. Der blev gået til stålet, og Victor i målet havde flere gode redninger. Derudover var der flotte langskudsmål fra Andreas Højbjerg, og fine scoringer fra Frederik Lassen og Malthe Bach.

På hold 1 lavede Frederik DT og Magnus Majgaard 6 mål hver. Deres mål blev scoret på en blanding af kontra, gennembrud og flotte langskudsmål. Jeppe Olesen scorede flere flotte gennembrudsmål, samtidig med at Kasper Farsinsen drev gæk med forsvaret og spillede en rigtig flot kamp. Simon i målet havde flere gode redninger, heriblandt et straffe i slutfasen. Kampe endte 21-13 til hold 1, og begge hold sang fælles sejrssang efter kampen.

En generel status på årgangen er, at U10 drenge er en stor årgang med rigtig mange dygtige og arbejdssomme drenge. Der er god stemning til træning, og det hører til sjældenhederne, hvis ikke vi er 25+. Vi har tre hold inden jul, men skal have et fjerde til forårssæsonen. Her får vi nogle af vores dygtige U8 spilere op, som skal supplere vores store drengeflok. På U10 har vi fået et rigtig godt træningsmiljø. Kampen søndag er et godt eksempel på, hvor meget drengene har rykket sig, og hvor mange talentfulde spillere der er.

Som trænere sætter vi pris på, at vi kan se børnene tager tingene til sig og udvikler sig rigtig fint. Vores 2 første hold havde begge spillet på stor bane i sidste sæson, mens vores hold 3 først prøver kræfter med det i år. Hold 3 er fuld af drenge, som elsker at spille håndbold, og den positive energi har gjort at de er kommet rigtig langt. De spiller mange gode kampe, med masser af fight og gode mål. Generelt glæder vi os til den anden halvdel af sæsonen, med nye udfordringer og masser af håndbold.