Denne sæsons træner for U18 Pige-holdet i Aars HK, Anette Freundlich, har sendt os denne opfølgning på sæsonen. Et flot efterår, med sejre over blandt andre EH Aalborg Ungdom og Viborg HK, resulterede i en ny omgang i 1. division efter jul, som bød på en masse udfordringer.

Pigerne i U18 truppen er en flok skønne piger, som gerne vil hinanden og har spillet sammen stort set hele deres “håndboldtid”. Det har i sæsonen været en stor fordel, at de kender hinanden så godt og kan rykke sammen, når det virkelig gælder, da udfordringerne har stået i kø i sæsonen efter jul.

Julepausen bød på et par klubskifter, som snart kunne mærkes i truppen, men pigerne var optimistiske og med den meget flotte indsats før jul i mente, var de klar til at skulle spille mod knap så stærke hold som før jul. Uheldene har dog regnet ned over de dygtige Aars-piger. Hele 2 knæskader, hvor den ene var på vores eneste keeper. Så gode råd har været dyre. Men med stor hjælp fra klubbens u16 hold, har vi hver søndag stablet et kampklart hold på benene.

Samtidig blev klubbens 2. div. damer ramt af flytninger og blev på den måde reduceret i deres trup, hvilket har gjort, at u18 pigerne har skullet hjælpe til på dameholdet.

Pigerne har – trods den turbulente halvsæson – lagt lag på sit spil og har i perioder vist super flot håndboldspil. Vi afsluttede sæsonen af med en sejr og to uafgjorte kampe.

Succes var der dog i foråret – vi kom til semifinalen i Elite Cup, hvor vi blevet slået ud, da Herning/Ikasts meget dygtige u18 piger gæstede Idrætscenter Østermarken.

Pigerne skal have kæmpe ros for at kæmpe med alt, hvad de har, også selvom det indimellem har været lidt op af bakke. Det er unikt, at vi i Aars HK har et u18 pigehold på det niveau af egen avl.

Jeg glæder mig til at give pigerne videre til vores nye u19 team bestående af Andreas Krebs, Anitta Thyrrestrup og Helle Bundgaard.