Den kommende weekend byder vi velkommen indenfor i Idrætscenter Østermarken til et hjemmestævne med helt ekstra ordinære spændende kampe. Vi byder på et topopgør i U16 Pige B, hvor pigerne fra Aars HK inden opgøret ligger nummer 1 i pulje 2 kun adskilt fra modstanderen fra LKV, Skals af en bedre målscore. Endnu et topopgør kan vi vise frem, når U16 Drenge 2. division skal i kamp mod puljens 2’er fra Skive fH. U16 Drengene plejer at være garant for mange mål, og underholdningen skulle dermed være sikret.

Når de to ungdomskampe er færdigspillet med forhåbentlig to sejre til Aars HK, skal klubbens to 1. hold i seniorrækkerne forsøge at gøre dem kunsten efter – også her er to kampe der virkelig er værd at se frem til.

2. divisionsdamerne lægger ud med at tage imod puljens klare 1’er. Der lyder som og er en svær opgave, men klubbens 1. hold er de eneste i 2. divisionens pulje 1, som har vundet over gæsterne for Sæby HK. Damerne garanterer en god fight, og vil helt sikkert gøre det svært for puljens 1’er.

2. divisionsherrerne kan for alvor gøre topholdene fra HC Midtjylland og Mors-Thy Håndbold usikre med en sejr over netop HC Midtjylland. Aars HK’s herrer er kun 3 point efter gæsterne fra 1. pladsen, og tabte i Herning kun med en enkelt. Det bliver en kamp af de hårde, og alt skal klikke, men mon ikke en fyldt hal kan hjælpe herrerne rigtig godt på vej?

Vi glæder os til at se dig i hallen!

Weekendens kampprogram i Idrætscenter Østermarken:

Dag Kl. Række Hjemmehold Udehold
Søndag 12:25 U-16 Pige B Aars HK LRV Skals
Søndag 13:40 U-16 Drenge 2. Division Aars HK Skive fH
Søndag 15:00 2. Division Damer Aars HK Sæby HK
Søndag 16:30 2. Division Herrer Aars HK HC Midtjylland

Øvrige kampe for Aars HK i uge 8:

De fire hjemmekampe er ikke de eneste kampe, som er i Aars HK-regi. Herunder finder du de øvrige holds kampe.

Dag Kl. Række Hjemmehold Udehold Spillested
Søndag 14:40 U-10 Drenge B Sortebakken HK Aars HK 2 Sortebakkehallerne
Søndag 15:45 U-16 Pige 2. Division Vrå/Børglum IF Aars HK Idrætscenter Vendsyssel
Søndag 16:30 U-12 Pige C Møldrup-Tostrup IF Aars HK 2 Møldruphallen