Turneringen er i fuld gang efter ombrydningen. Dette betyder ligeledes, at der weekend efter weekend er en del ungdomshold fra Aars HK i kamp. Thomas Veddum har sendt os nedenstående status på en stor årgang, nemlig U12 Drenge.

Hold 1 imod Løgstør:

Resultat: Aars HK 13 – 9 Løgstør

Efter vores første kamp imod Løgstør hvor vi spillede 12-12 var drengene opsat på at skulle til Løgstør og rette op på dette.

Drengene spillede en god og disciplineret kamp og holdt mange af vores aftaler. Forsvaret stod godt og hjalp vores målmand til mange redninger. I angrebet styrede drengene kampen i fællesskab og kom frem til mange åbne chancer fordelt på forskellige målscorer.

Hold 2 imod Farstrup:

Resultat: Aars HK 14 -14 Farstrup

Drengene har haft en svær start efter jul da kredsen valgte at rykke dem i A selvom de kun blev nr 3 i B før jul. Men efter vi havde spillet lige op med Farstrup i sidste weekend og kun tabte med 2 mål, kunne man se i øjnene på drengene at de var tændt og klar til at kæmpe for en sejr.

Drengene kæmpede godt og vi lå helt tæt i målscoren, dog trak Farstrup lidt fra til slut i 1. halvleg som endte 8-5 i deres favør. Efter en god snak i pausen gik vi på banen med smil og vildskab i øjnene. Og via nogle gode angreb med koncentration på og et solidt forsvar som var gået lidt mere frem  for at tackle og en målmand i hopla med flere redninger her iblandt 3 straffekast, fik vi os kæmpet helt op på siden af dem. Det var dog ikke helt nok til en sejr men uafgjort var også ok, efter en flot kollektiv indsats.

Hold 3 imod Vestbjerg:

Resultat: Aars HK 9 – 15 Vestbjerg

Efter vores første kamp hjemme imod Vestbjerg hvor vi vandt med 16-15 tog vi til Vestbjerg for en returkamp. Vi kom godt fra start i kampen, i angrebet kom vi til mange fine skud, men var uheldig med stolperne. I forsvaret stod vi godt og hjalp hinanden, hvilket gav fine redninger ved vores målmand. Men da vi skulle kæmpe så hårdt i begge ender, slap kræfterne op til sidst og vi tabte til sidst. Godt kæmpe drenge.

Status på U12 Drenge:

Truppen U12 Drenge, årgang 2006 og 2007, er en flok på 26 spillere som har en fint sammenhold på tværs af holdene og de deltager i alle de træninger som er muligt. Vi var 21 drenge til sæson starten og løbende kommet flere til således vi til turneringsstart kunne lave 3 hold.

Drengene træner 2 gange om ugen, tirsdag starter vi med Totalhåndbold og går over i almindelig træning efterfølgende. Dette gør at drengene lærer meget om teknik og hurtig spil.

Torsdag starter træningen i kælderen med motorik og let styrke for at styrke deres led og muskler imens de vokser. Bagefter går vi i hallen og har almindelig haltræning, her har vi mulighed for at lave Kortbane i hallen hvilket giver plads til at have næsten 30 spillere i vores træningsmiljø.

Når der er stor forældre opbakning til sådanne årgange så smitter det også af på spillerne hvilket vi kan se når vi fx tager afsted til stævner i opstarten eller som afslutning. Her tilmelder mere eller mindre alle drengene sig og forældrene kommer og bakker fuldt op om holdene under stævnerne.

Skulle der gå nogle rundt fra årgang 2006 og 2007 som har lyst til at prøve kræfter med håndbolden så er de velkommen til at kigge op til os.