Klubbens U16 drenge dragede fredag formiddag afsted til Bjerringbro julecup med forventninger om udfordrende og spændene kampe.

Fredag blev for alvor skudt i gang med kampen mod 1. divisions hold Team Sydhavsøerne, hvor drengene kæmpede til det sidste og scorede sig til en sejr på 22-21 med 2 sekunder tilbage på uret.

Fredag aften blev afsluttet med kampen mod 1. divisions A holdet HEI, et hold som spillere såvel som trænere havde høje forventninger til. Drengene lagde et højt niveau fra start og spillede sig til en sikker 9 måls sejr på 23-14.

Lørdages første kamp bød på opgøret mod Skive fH som drengene tidligere har mødt op til flere gange. De tidligere opgør er alle endt med sejr, og selvfølgelig skulle det ikke være anderledes denne gang. Kampen ender med en sejr på 20-17 og endnu to point på kontoen i det midtjyske.

Lørdag blev afsluttet med opgøret mod værtsklubben Bjerringbro. På trods af trætte kroppe formåede drengene at holde hovedet koldt og spille sig dermed til endnu en overbevisende sejr på 23-13.

Med en tidlig start søndag morgen 8:00 sharp spillede drengene sig til titlen som ubesejrede puljevindere med en sejr på 23-17 over Aabybro.

Turneringen måtte desværre slutte i semifinalen hvor drengene igen mødte Team Sydhavsøerne. Trods en turbulent start og en pauseresultat på -5, formåede drengene at kæmpe sig tilbage til uafgjort med 5 minutter tilbage på uret. Kampen ender desværre med en scoring fra modstanderen de sidste sekunder og dermed et resultat på 18-19.