Aars HK U10 Piger tog fredag aften en tur til Aalborg, hvor de skulle spille den sidste kamp før jul mod Aalborg HK. Holdet var lidt udfordret inden de tog afsted, da holdets normalt sidste og meget sikre skanse Lucca Mølgaard var kommet til skadet. Astrid Nielsen og Victoria Rask deltes om målmandstjansen og gjorde det rigtig godt.

Aars-pigerne kom rigtig godt fra start og kom hurtig komfortabelt foran – med rigtig flot og disciplineret forsvar. Målene blev scoret på flotte individuelle aktioner – men også på flot sammenspil. Halvlegsstillingen var 8-2 til Aars pigerne.

I 2 halvleg forsatte Aars-pigerne med at øve sig i det, der bliver trænet i træningslokalet, og udbyggede støt og roligt føringen. Kampen sluttede med en storsejr på 15-3. Der var aldrig rigtig tvivl om, at sejren skulle gå til Aars HK. Aalborg-pigerne kæmpede med alt, hvad de havde, men Aars HKss U10 Piger viste, at der er en grund til at de er ubesejrede i denne sæson.

De viste igen at et af deres kendetegn er alle kæmper alt, hvad de kan, og alle tager ansvar i kampene.

Hvis vi selv skal sige det, så synes vi faktisk, at det er gået rigtig godt for hele årgangen. Vi startede i maj med at være 17 piger til træning, og vi var lidt i tvivl om deres niveau. Men nu har vi 25 glade U10 piger og alle er i en positiv udvikling. Der er altid mange piger til træning og alle yder en god og koncentreret indsats. Men vi glemmer aldrig at det er børn på 9-10 år der er til håndbold, så vi husker, at lege, grine, pjatte og øve jubelscener og dem har vi gjort god brug af – da A- holdet slutter som nr. 1 i deres pulje og de 2 C hold ender på henholdvis nr. 1 og 2 i samme pulje mellem jul og nytår spiller alle 3 hold RØR Cup i Dronning Ingrid hallerne i Farsø og efter nytår glæder vi os til at tage fat i anden halvdel af sæsonen, hvor holdene er meldt til i rækkerne AA- B og C rækken